Ελληνικά / English
Πορεία Προς την Κορυφή

    Η εταιρια Δριβακος ξεκινησε μεταπολεμικα το 1949 από τον παππού Πετρο Δριβακο στο κεντρο της Αθηνας επι της οδού Ερμού .Το σημείο ίδρυσης ,της, αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην κατασκευή και εμπορία τεντών και καλυμμάτων παντού τύπου. Η ραγδαία της ανάπτυξη την οδήγησε το 1958 στην αγορά της Πάτρας. Σε ένα εργοστάσιο πρωτοποριακό για τα δεδομένα της εποχής κατασκεύαζε κατά αποκλειστικότητα αντίσκηνα ,τέντες και καλύμματα φορτηγών για το Ελληνικό Στράτο .Σχεδόν παράλληλα το 1969 επεκτείνεται επιχειρηματικά στο Μεταξουργείο επι της οδού Μεγάλου Αλέξανδρου με την ίδρυση βιοτεχνίας τεντών και μουσαμαδων για φορτηγά αυτοκίνητα.
    Το 1971 η εταιρία περνάει στον πατέρα Ιωάννη Δριβάκο, αρχικά στον Πειραιά κι εν συνεχεία στον Κηφισό, θα κατακτήσει την τέχνη της τέντας ως πρόεδρος του συλλόγου των τεντοποιών. Δέκα χρόνια μετά το 1981, υπακούοντας τις ανάγκες της εποχής και της ραγδαίας αύξησης των φορτηγών θα ασχοληθεί κυρίως με την κατασκευή μουσαμάδων σε φορτηγά αυτοκίνητα και με τέντες μεγάλων διαστάσεων.
    Το κατάστημα της οδού Αγίας Άννης 60 στο Αιγάλεω θα αποτελέσει το πιο γνωστό σημείο πώλησης και κατασκευής μουσαμάδων σε φορτηγά αυτοκίνητα, απογειώνοντας το όνομα στο χώρο.
Γιατί το μέλλον ανήκει σε αυτούς που δουλεύουν γι' αυτό.

Γιώργος Ι. Δριβάκος